Політика конфіденційності

Згідно Закону України “Про захист персональних даних” (чинна поточна редакція від 20.03.2020 року, зі змінами) та Федерального закону Російської Федерації від 27 липня 2006 року № 152-ФЗ «Про персональні дані» (чинна поточна редакція від 29.07.2017 року, зі змінами) проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при отриманні послуг від Адвокатського Об’єднання “Правничий дім «Копірайт“, визначених на сайті kopirait.com.ua (далі – Сайт).

Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених даною Політикою конфіденційності та /або законодавством України та Російської Федерації.

 

Визначення термінів

«Конфіденційність персональних даних» – це правила, якими користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір і використання персональних даних, які можуть бути запитані/отримані при наданні послуг.

«Персональні дані» – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

«Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

 

  1. Обсяг персональних даних

1.1. При здійсненні замовлення послуг нашої компанії, Ви добровільно та свідомо надаєте для обробки свої наступні персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності: ім’я, адреса, номери телефонів, e-mail, банківські дані, тощо. Такі дані ми отримуємо лише для виконання своїх професійних обов’язків щодо надання Вам якісних послуг, визначених на нашому Сайті.

 

  1. Мета збору персональних даних

2.1. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

2.1.1. Замовлення послуг: ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитань, або для інших цілей, які можуть бути поставлені для задоволення Ваших інтересів.

2.1.2. Визначення Вашого місця знаходження для забезпечення безпеки, запобігання випадків шахрайства та інших зловживань.

2.1.3. Встановлення з Вами зворотного зв’язку, включаючи направлення повідомлень, додаткових запитань, інформації, що стосуються використання послуг нашої компанії, визначених на Сайті, надання послуг, обробка Ваших запитів.

2.1.4. Повідомлення Вас про хід виконання робіт щодо надання послуг та в необхідності отримання нами додаткової інформації та уточнень.

2.1.5. Обробки та отримання платежів, підтвердження податкових пільг, оскарження платежу.

 

2.2. Ми маємо право зберігати Персональні дані без обмежень в часі для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України.

 

2.3. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

 

  1. Передача  персональних даних третім особам

3.1. Без Вашої попередньої згоди ми не розголошуємо Ваші персональні дані, які отримуємо в результаті надання Вам послуг, визначених на нашому Сайті, третім особам. А також, не продаємо такі дані.

 

3.2. Ми маємо право розкривати персональні дані лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

3.2.1. У випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.

3.2.2. У випадку розкриття нами інформації третім особам, що надають нам технічну підтримку та послуги (державні органи) за допомогою яких Ви отримуєте результат виконання нами послуг.

 

3.3. У разі втрати або розголошення Ваших персональних даних наша компанія не несе відповідальність, якщо дана інформація про Ваші персональні дані:

3.3.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

3.3.2. Була отримана від третьої особи до моменту її отримання нашою Компанією.

3.3.3. Була розголошена за Вашою згодою.

 

  1. Місцезнаходження персональних даних

Власником персональних даних є  Адвокатське Об’єднання Правничий дім «Копірайт».

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на паперових носіях                                      Адвокатського Об’єднання Правничий дім «Копірайт» за адресою: 01042, Україна, м. Київ, вул. Академіка Філатова, буд. 22/8, офіс 303.

X